• Magyar
 • English
 • Deutsch

Jogi nyilatkozat

A használat feltételei

 1. A honlapon felhasznált információk és bemutatott anyagok kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják és nem értelmezhetőek jogi tanácsként. Kedves Ügyfeleink a konkrét jogi lépéseik megtétele előtt mindenképpen konzultáljanak kollegáinkkal munkatársainkkal, akik szívesen állnak rendelkezésükre
 2. Irodánk a honlapon elhelyezett anyagok pontosságáért és időszerűségéért semmilyen felelősséget nem vállal. Ugyancsak nem vállalunk felelősséget a honlap használatából vagy ideiglenes nem-használhatóságából eredő közvetlen vagy közvetett, vagyoni és/vagy nem-vagyoni károkért, továbbá a honlap esetleges pontatlanságaiért.
 3. Az olvasó tudomásul veszi, hogy a letöltött vagy a honlapunk használatával megszerzett információkat kizárólag a saját felelősségére használhatja fel. Irodánk nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó számítógépe, vagy az abban használt szoftverek bármelyike a honlap használata következtében megsérül.
 4. A Dr. Mikó Attila Ügyvédi Iroda honlapján figyelmet szentel a honlapot felhasználók személyes adatai védelmének (személyes adatnak minősül a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés).
  Az iroda kizárólag az online adatlapokat igénybe vevő felhasználók esetében kéri bizonyos adatok rendelkezésére bocsátását, de ezeket is csak olyan mértékben, amennyiben az igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükséges. A iroda az adatokat csak akkor tárolja, ha ehhez a felhasználó hozzájárul, mely hozzájárulást megadottnak tekint, ha a felhasználó az adatlapon – az adattárolásra vonatkozó felhívás mellett – az OK gombra kattint. A megadott személyes adatokat az iroda ügyvédi titokként kezeli. Az adatvédelemre egyebekben az Ügyvédtv., valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései irányadóak.
 5. Irodánk nem felelős a külső, link útján elérhető internetes oldalak tartalmáért.
 6. E használati feltételekre a Polgári törvénykönyv, valamint az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény rendelkezései, valamint a Magyar Ügyvédi Kamara szabályzatai az irányadók.
 7. A felhasznált szöveges tartalom és grafikai megjelenés copyright tulajdonosa az Iroda.

A honlapot a Magyar Ügyvédi kamaránál bejegyzett Dr. Mikó Attila Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Az ügyvédi iroda adatai:

Név: Dr. Mikó Attila Ügyvédi Iroda
Nyilvántartási szám: 0727
Irodavezető: Dr. Mikó Attila
Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 3.
Tel./Fax: (361) 3400-524
Bankkapcsolat: Budapest Bank Zrt., 10102093-59492000-01000006
E-mail: iroda@ugyvedma.hu
Internet: http://www.ugyvedma.hu
Adószám: 18239768-3-41

Felügyeleti szerv:

Budapesti Ügyvédi Kamara
H-1055 Budapest, Szalay u. 7.
www.bpbar.hu

[tlt_divider line_height=”1″ line_color=”F66E00″]