• Magyar
  • English
  • Deutsch

Irodánkról

A Dr. Mikó Attila Ügyvédi Iroda 2000 júniusában alakult, s alakulása óta profilját kizárólagosan az ingatlan jog területére tartozó ügyek határozzák meg.

Ügyfeleink új és használt ingatlanokra vonatkozó adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződések elkészítésével keresik meg irodánkat.

Ingatlanjogi specializálódásunknak köszönhetően a törvény adta lehetőségeket kihasználva gyakran tudunk Eladóink és Vevőink számára több százezres nagyságrendben adót illetve illetéket spórolni.

A klasszikus ügyvédi tevékenységet a technikai fejlődés adta lehetőségekkel ötvözve igyekszünk mindenben ügyfeleink segítségére lenni. Ennek keretében irodánk online is elérhető, minden ügyvédünk rendelkezik minősített elektronikus aláírással, mely teljes biztonságot ad Ügyfeleink számára.

Ingyenes megelőző tanácsadást nyújtunk  szükség esetén ügyfeleink akár azonnal tájékoztatást kaphatnak az ingatlanok tulajdoni lapjának tartalmáról, és a jogügyletek biztonságának erősítése érdekében kérésre elvégezzük a személyazonosság- és okmányellenőrzést az erre lehetőséget biztosító interneten elérhető rendszeren keresztül, annak érdekében, hogy megelőzhető legyen az, hogy bármely ügyfelünk ingatlanokkal kapcsolatos csalások áldozatául essen.

Kérem, hogy a lehető legnagyobb jogbiztonság elérése érdekében az ingatlan keresés legelején jelentkezzen az ingyenes tanácsadásra.

Munkatársaink az ország legelismertebb egyetemein szerezték diplomájukat, és törekednek arra, hogy a fenti jogterületen különös jártasságra tegyenek szert. A jogi munkán túlmenően fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelek felmerülő igényeire, problémáira is megoldásokat tudjunk adni. Ennek érdekében a jogi képviseleti és tanácsadói tevékenység mellett, együttműködő szakértőink segítségével ingatlan értékesítési, földmérési, építészeti, társasházkezelői, valamint fordítói problémák esetén is megoldást nyújtunk.

Figyelem! Kizárólag eladók és vevők számára áll nyitva az ingyenes tanácsadás lehetősége.