• Magyar
  • English
  • Deutsch

Hitelügyintézés

Bernáth Kinga vagyok, pénzügyi közgazdász végzettségű. 18 éves bankszakmai tapasztalattal rendelkezem, ebből 16 évet bankfiók vezetőként dolgoztam. Jelenleg kedvenc szakterületemmel, a hitelezéssel foglalkozom. Ebből adódóan érthető, hogy a legapróbb részletekig átlátom a bankok termékkínálatai közötti különbségeket, melyet Ügyfeleim javára tudok fordítani. A lakossági banki piaci hiteltermékek mellett foglalkozom a családok számára elérhető állami támogatásokkal (CSOK, ÁFA visszatérítés), támogatott kölcsönökkel, mint például a babaváró kölcsön vagy az otthonteremtési kamattámogatott hitel. Emellett vállalkozói hiteleket is közvetítek.

Örömmel találom meg az ügyfeleim számára a legoptimálisabb, és anyagilag legkedvezőbb megoldást. Szeretem a kihívást jelentő feladatokat, így a bonyolultnak tűnő hitelezési megoldásoktól sem riadok vissza. Ügyfeleimnek segítek a pénzügyeik tervezésében, a hosszú távú megoldások keresésében. Mindenkinek megtalálom a számára legkedvezőbb banki termékeket, amikkel hosszú távon a legjobban jár. Szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hobbim is.

Irodánkban akár egy kézben tud lenni a hitelügyintézéshez kapcsolódó adásvételi szerződés elkészítése, valamint a földhivatali ügyintézés is.